Massage-Muskelknutan

Här kan du unna dig en klassisk massage eller varför inte en hot stone som mjukar upp musklerna på djupet och löser upp spänningarna med hjälp av dem varma stenarna. Behandlingarna anpassas efter dina besvär och är därför varierande från person till person beroende på om det behövs förebygga besvär eller behandla direkta problem.


Behandlingar

Barn/ungdomsmassage 45 min 350 kr

En lite lättare massage för barn och ungdomar (ålder 11-18 år) där jag mjukar upp spända muskler.

Behandlande massage/screening 60 min 550 kr, 90 min 750 kr

Har du ett specifikt besvär som du vill ha hjälp med? I behandlingen ingår förutom svensk klassisk massage, en enklare screening för att komma underfund med vad som orsakar dina besvär. Vid behov ges även övningar för att komma tillrätta med besväret, det kan vara stretch-såväl som träningsövningar.

Hot stone massage 60 min 650 kr, 90 min 850 kr

Med varma stenar masseras du i största välbehag till en avkoppling med djupgående effekt för både kropp och själ. De varma stenarna löser upp spänningar och blodcirkulationen ökar. Behandlingen är en total antistressupplevelse och är fantastiskt skön!

Klassisk svensk massage 30 min 300 kr, 60 min 500 kr, 90 min 700 kr

Klassisk svensk massage är avslappnande och friskvårdande för både kropp och själ. Ökar din blodcirkulation och är en mycket effektiv behandling vid muskulär smärta och stelhet i tex. nacke, axlar, ländrygg, armar m.m. Dina muskler blir behandlade på djupet.