DP Massage & Stresshantering

Det är otroligt många som mår dåligt på grund av stress men det finns saker att göra för att förhindra att stressen går för långt.

(Mer information kommer)


Massage

Massage 90 min 700 kr

En massage där du väljer vad du behöver.

Klassisk massage 50 min 500 kr

En klassisk ryggmassage där jag arbetar igenom musklerna i hela ryggen och nacken.

Avslappningsmassage 50 min 500 kr

En mjuk och härlig massage som hjälper dig att slappna av. Jag jobbar med långa mjuka strykningar och går inte djupt ned i musklerna. Massagen börjar med en handpeeling för att få igång må bra hormonet oxytocin. Samt avslutas med huvudmassage.

Detta är en massage för dig som behöver varva ner och bara vill njuta en stund.

Lilla massagen 30 min 300 kr

En lite mindre massage där jag fokuserar på ansikte, huvud och nacke. Den är mycket avslappnande.


Samtal

Walk and Talk 60 min 600 kr

För dig som tycker att det är jobbigt att sitta och prata är ett samtal i naturen en perfekt plats. Naturen gör att vi varvar ner och blir mer avslappnade. Vi går sakta utmed vattnet och har vårt samtal där.

Kartläggningssamtal 30 min 300 kr

Ett första samtal där vi stämmer av hur jag kan hjälpa dig.

Samtal 60 min 600 kr

Ett handledande samtal där vi tillsammans hittar strategier för att minska din känsla av stress. Samtalet erbjuder både konkreta råd och teoretisk kunskap. Utgår från KBT-strategier, dvs. att fokus ligger på nutid och framåt, med tanke, känsla och handling som hörnstenar. Fungerar alltså mer som ett coachande samtal än som terapi. Det är därför viktigt att du som kommer är motiverad nog för att vilja hitta nya, fungerande strategier för att må bättre och hitta en mer hållbar livsstil.

Samtal och Massage 90 min 750 kr

Vi startar med ett samtal därefter avslutar med den lilla massagen. Att avsluta ett samtal med en massage gör att du kan slappna av en stund innan du går vidare med dagen.