Barn.jpg
 

Campa med barn

Barn är våra viktigaste gäster och hos oss behöver de inte känna sig rastlösa. Våra lekledare ordnar aktiviteter de flesta dagar i veckan (under högsäsong) och barnen får lätt att hitta nya kompisar. Vi hälsar alla barn välkomna till vår barnvänliga familjecamping med roliga upplevelser som blir till härliga minnen för livet!

Aktiviteterna är gratis om inget annat anges. Se veckans program på vår Facebook-sida (uppdateras under högsäsong).


Vattenpalatset Kaskad

1 km gångavstånd till äventyrsbadet Vattenpalatset Kaskad. Här finns även gym och gruppträning för ungdomar och vuxna. Se öppettider.

Bad
Barn 45 kr
Vuxen 60 kr
Bad, gym och gruppträning
Ungdom 50 kr
Vuxen 110 kr

Ungdomar (10-15 år) får träna i sällskap med vuxen.

Cirkus Bambino

Varje sommar får vi besök av Cirkus Bambino som har föreställning alla kvällar kl. 18.00 (100 kr / person). På cirkusen kan man också hoppa hoppborg (20 kr) och prova på ponnyridning (20 kr).

Showartister

Sagolik Magi Datum kommer
Magic Markus Datum kommer
Lattjo & Lajban Datum kommer

Fiskeskola för barn

Varje tisdag och torsdag är barnen välkomna på Småland Sportfiskes fiskeskola där de lär sig fiska med metspö och vad som är viktigt att tänka på när man är ute och fiskar. Vi hoppas på fångst av abborre, mört och braxen - och har vi tur kanske till och med en gädda hamnar på kroken! Aktivitetsledarna pratar svenska, engelska och tyska.

Avgift 200 kr, anmälan sker i receptionen. Barnen får metspön som de får behålla.

Ministars

I Ministars är det barnens tur att stå på scen och få känna sig som stjärnor för en kväll. En lekledare hjälper barnen öva under dagen och på kvällen avslutar vi med ett uppträde där barnen själva eller tillsammans får välja mellan att mima eller sjunga till en låt.

Minidisco

Alla dans- och leksugna barn får släppa loss tillsammans på dansgolvet till roliga lekar som limbo, musikstopp och hela havet stormar.

Gympakidz

GympaKidz är en ledarledd utomhusaktivitet med lek och rörelseglädje är i fokus. Barnen får ha roligt samtidigt som de vistas i naturen och tränar balans och motorik.

Cirkusskola

En gång i veckan är alla barn välkomna på Cirkus Bambinos cirkusskola där deras inre cirkusartister får träda fram.

Börjes Hästskjuts

Åk turer på häst och vagn mellan Tingsryd Resort och Tingsryd Centrum under sommaren. Hästskjutsen stannar utanför Börjes Varuhus där du kan besöka deras omtalade café med Sveriges billigaste fika!

Tur och retur
Barn 15 kr
Vuxen 25 kr

(Endast kontantbetalning)

Minigolf

Minigolfbana med 12 hål. Öppet året runt med samma öppettider som receptionen.

Barn (under 12 år) 30 kr
Vuxen 50 kr
2 vuxna & 2 barn 125 kr